Mesaje & sms de Dragobete

mesaje de Dragobete - noi

Daca ai fi o lacrima

Daca ai fi o lacrima in ochi mei nu as plange de frica sa nu te pierd. Si chiar daca as plange as pune acea lacrima in cutia cu nestemate a universului deoarece dragostea mea este nemuritoare la fel ca universul.

Mesaje & sms noi: Mesajul numarul 1 din categoria mesaje de Dragobete

Dragostea nu are nevoie de

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Hai sa ne bucuram de iubire! E Dragobetele!

Mesaje & sms noi: Mesajul numarul 2 din categoria mesaje de Dragobete

Cand toti imi spuneau ca

Cand toti imi spuneau ca Fat-Frumos si Dragobetele sunt un vis, ca trebuie sa incetez a ma gandi la asta, eu am continuat sa sper. Nu am gresit, pentru ca te-am intalnit pe tine si astazi e Dragobetele. Esti dovada ca pot sa am langa mine tot ceea ce o fata isi doreste.

Mesaje & sms noi: Mesajul numarul 3 din categoria mesaje de Dragobete

Tu esti seara cu ochii

Tu esti seara cu ochii umezi de seninul stelelor, ce tremura usor si atat de dureros in mine cand soaptele mele ti se daruiesc. Tu esti un ochi deschis spre intunericul sufletului meu, sub pleoapa caruia se zbat zborurile insangerate ale viselor. Nu pleca, mai vreau sa te privesc, vreau sa te culeg soapta cu soapta, lumina cu lumina, tristete cu tristete. Nu pleca, mi-e sete de privirile tale, ascunzand cerul in fiecare mangaiere cu care ma imbratiseaza. Te iubesc draga mea, te iubesc cum iubesc soarele, te iubesc cum iubesc luna si marea. TU esti pentru mine roua diminetii ce se varsa peste ochii mei trezindu-ma din somnul singuratatii. TE IUBESC

Mesaje & sms noi: Mesajul numarul 4 din categoria mesaje de Dragobete

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct