´╗┐

Mesaje & sms de Dragobete

mesaje de Dragobete - pagina 4

Viata mea orbiteaza in jurul

Viata mea orbiteaza in jurul universului tau, nu stiu ce s-ar intampla cu mine daca tu nu ai exista intotdeauna imi inveselesti ziua si ma faci sa simt ca traiesc cu adevarat. Tu esti steaua mea calauzitoare care imi pazeste noptile. Nu pot decat sa te iubesc foarte mult si tu esti totul pentru mine!!!

Mesaje & sms: Mesajul numarul 13 din categoria mesaje de Dragobete

In fiecare zi si mai

In fiecare zi si mai mult de Dragobete astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "Te iubesc!" Iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!

Mesaje & sms: Mesajul numarul 14 din categoria mesaje de Dragobete

Tu esti visul meu unicul

Tu esti visul meu... unicul meu vis... as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii sa te strang asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet de Dragobete.

Mesaje & sms: Mesajul numarul 15 din categoria mesaje de Dragobete

Te iubesc asa de mult

Te iubesc asa de mult incat inima mea bate odata pentru tine si odata pentru mine. Ma gandesc mereu la stralucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut sa-si arate maiestria cand te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picaturi de roua pe petala unui trandafir in flacara iubirii. Iubesc, iubesc, iubesc,... ... e totusi omenesc! Hai sa ne bucuram impreuna de Dragobete!

Mesaje & sms: Mesajul numarul 16 din categoria mesaje de Dragobete

« 1 2 3

4

5 6 7 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct