Mesaje & sms de iertare

mesaje de iertare - noi

Iarta-ma e prea putin dar

Iarta-ma e prea putin, dar totusi face sa incerci,caci stii eu nu mai pot asa sa mai traiesc,stiind ca suferi doar din cauza mea,as face orce doar ca sa ma ierti,sa stiu ca esti bine...deci nuti cer mai mult decit ertare in rest dupa voia Domnului dar tu fa aceasta incercare ka poate cine stie viata va deveni mai usoara... Iarta-ma.

Mesaje & sms noi: Mesajul numarul 1 din categoria mesaje de iertare

As vrea sa ma ierti

As vrea sa ma ierti ca ti-am spus adio.... acum stau si sufara si nu imi e bine .... de dorul tau plang mereu... doar pentru ca imi este greu... as vrea vorbele sa m-i le retrag ... tu imi esti cel / cea mai drag / a ... am sa-mi amintesc mereu .... ai fost esti si vei ramane sufletul meu.... imi pare rau.

Mesaje & sms noi: Mesajul numarul 2 din categoria mesaje de iertare

Iubire iarta-ma stiu ca ti-am

Iubire iarta-ma stiu ca ti-am gresit, ca ai pus la inima, stiu ca te-am ranit... Iarta-ma caci nu pot sa traiesc fara tine, te iubesc foarte mult dar stiu ca am gresit iar acum regret in fiecare zi ochii imi sunt plini de lacrimi Intoarce-tee te rog, Intoarce-te i viata mea iti promit ca numai gresesc.

Mesaje & sms noi: Mesajul numarul 3 din categoria mesaje de iertare

Tu mi-ai oferit sarutul tu

Tu mi-ai oferit sarutul, tu mi-ai dat caldura, tu mi-ai dat corpul, eu ti-am dat doar lacrimi si suparare.. te rog iarta-ma ...promit ca de azi ma schimb.

Mesaje & sms noi: Mesajul numarul 4 din categoria mesaje de iertare

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct